Transmontanus
OverzichtTransmontanus kaviaar (White Sturgeon)
De Transmontanus is oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Amerika, maar is geïntroduceerd in Europa vanwege zijn snelle groei, tolerantie voor verschillende omstandigheden, en hoge kaviaaropbrengst. De Italiaanse kwekers maken gebruik van hoogwaardige waterbronnen, zoals natuurlijke bronnen en gerecirculeerd systeemwater, met strikte controle op zuurstofniveaus en temperatuur.
De kaviaar van de Transmontanus staat bekend om zijn grote, glanzende eitjes met een delicate smaak. Het duurt 14-15 jaar voordat de vissen rijp zijn voor kaviaarproductie. De smaak van deze kaviaar is perfect in balans met ronde tonen, waarbij delicate nuances van de zee worden gecombineerd met lichte, boterachtige smaken van gebak. Deze kaviaar trekt de meest veeleisende fijnproevers van elke leeftijd of cultuur aan.
CITES gecertificeerd
Volledig antibiotica vrij
Premium verpakt in een hygiënische omgeving
Gekoeld en snel geleverd
Allergie informatie: bevat VIS
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Product | Transmontanus (White Sturgeon) is oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Amerika, maar is geïntroduceerd in Europa vanwege zijn snelle groei, tolerantie voor verschillende omstandigheden, en hoge kaviaaropbrengst. De Italiaanse kwekers maken gebruik van hoogwaardige waterbronnen, zoals natuurlijke bronnen en gerecirculeerd systeemwater, met strikte controle op zuurstofniveaus en temperatuur. De kaviaar van de Transmontanus staat bekend om zijn grote, glanzende eitjes met een delicate smaak. Het duurt 14-15 jaar voordat de vissen rijp zijn voor kaviaarproductie. De smaak van deze kaviaar is perfect in balans met ronde tonen, waarbij delicate nuances van de zee worden gecombineerd met lichte, boterachtige smaken van gebak. Deze kaviaar trekt de meest veeleisende fijnproevers van elke leeftijd of cultuur aan. CITES gecertificeerd Volledig antibiotica vrij Premium verpakt in een hygiënische omgeving Gekoeld en snel geleverd |
Voedingswaarde | Voedingswaarde per 100 gram Calorieën / Energie 257 Kcal / 1057 KJ Vetten 15,7 gram waarvan Verzadigd Vet 3,5 gram Koolhydraten 0,1 gram waarvan suiker 0,0 gram Eiwit 27,1 gram Zout 2,37 gram |
Gegevens | Latijnse naam: Acipenser transmontanus Lengte: 350 tot 600 cm Gewicht: tot wel 800 kilogram Kuit: 20 tot 30 kilogram Diameter eitjes: 3,0 tot 3,2 mm Kleur: donkergrijs, ebbenhout, ambertinten Smaak: Sterk fruitig met nootachtige en boterachtige tonen Herkomst: Italie Verkrijgbaar in: 50, 125, 250 gram blikken |