Tijdelijk uitverkocht!
El Capricho Ansjovis
OverzichtEl Capricho presenteert de exquise Cantabrische ansjovis , met de hand gemaakt, glad, vlezig, ... een delicatesse voor de meest exquise smaakpapillen, hoge kwaliteitsgarantie, 10 filets badend in Castillo de Canena extra vierge olijfolie, die geeft dat vleugje onvergelijkbare smaak .
El Capricho hanteert drie voorschriften om de eenvoudige elegantie van hun ansjovis te garanderen. Ten eerste gebruiken ze slechts één soort ansjovis: Engraulis encrasicholus. Het meest gewaardeerd om zijn smaak. Ten tweede, om een perfect vers product te garanderen, worden de ansjovis uit de Cantabrische Zee gevist. Ten derde worden alleen volwassen ansjovis gebruikt, zodat de vissen uniform van grootte zijn.
Het naleven van deze principes resulteert in ansjovis van ongeëvenaarde kwaliteit.
Let op: dit artikel vereist koeling en wordt verkocht in eenheden van 2 blikken.